Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Добропіллі стартував VIII Всеукраїнський турнір з боксу, присвячений пам’яті Сергія Арутюнова

21 листопада в сучасних залах оновленого Палацу спорту Добропілля відбулось урочисте відкриття VІІІ Всеукраїнського турніру з боксу, присвяченого  пам’яті Сергія Арутюнова.

Почесними гостями на заході були голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, перший заступник Добропільського міського голови Олексій Кормільцев та керівник департаменту з соціального розвитку компанії «ДТЕК Енерго» Вікторія Гриб.

Очільник області привітав присутніх з Днем Гідності та Свободи і початком спортивного свята. Олександр Куць акцентував увагу на гарних технічних умовах для проведення турніру, які забезпечені в Палаці спорту міста Добропілля, та побажав учасникам показати високий рівень своєї майстерності, проявити незвичайну витримку і жагу до перемоги.

«Приїзд на змагання в Донецьку область спортсменів з різних куточків країни є свідченням того, що регіон повертається до мирного життя й розвивається. Нам – військовим та цивільним – ще багато треба зробити для відновлення миру й державних кордонів, але вже сьогодні ми забезпечуємо атлетам гідні умови для їхніх перших перемог», - зазначив Олександр Куць.

 
 

Протягом цьогорічних змагань, які триватимуть з 21 по 23 листопада, звання кращих виборюватимуть представники Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Миколаївської, Сумської, Харківської областей.

Півфінальні бої турніру розпочнуться 22 листопада о 14:00, фінали – 23 листопада об 11:00.

 
 
 

Довідково: Арутюнов Сергій Гевондович (27 жовтня 1920 року - 11 травня 1995 року) – керуючий трестом «Добропіллявугілля», видатний діяч у галузі вугільної промисловості, неодноразово нагороджений за досягнення в праці урядовими нагородами, почесний громадянин міста Добропілля.

За ініціативи Арутюнова в 1967 році в Добропіллі збудовано спорткомплекс, який сьогодні носить його ім'я.

 
22.11.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах