Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У турнірі з міні-футболу в Кременівці перемогла команда ФК «Райцентр»

17 листопада у спорткомплексі села Кременівка Нікольського району відбувся відкритий турнір з міні-футболу, в якому взяли участь сім команд з Донецької області. 
 
На турнірі за участю команд ФК «Райцентр», ФК «Стимул», ФК «Діанівка»,  ФК «Волноваха», ФК «Мангушський», ФК «Мангуш»-1,  ФК «Мангуш»-2 були присутні почесні гості: голова Нікольської районної ради Василь  Мітько та голова Мангушської районної ради Володимир Топузов. 
 
За жеребкуванням команди були розподілено на дві групи. Ігри в групах проходили за «коловою» системою. Команди, які посіли в своїх групах  перше та друге  місця (а саме  ФК «Стимул»,  ФК «Діанівка», ФК «Райцентр», ФК « Волноваха»), продовжили боротьбу за перемогу.  
 
У матчі за бронзові медалі перемогу здобула команда  ФК «Волноваха». У фінальній грі команда ФК «Райцентр» перемогла команду ФК «Стимул». Команди нагороджено кубками, грамотами, медалями та цінними подарунками.
 
Турнір проведено на виконання Програми розвитку масового футболу в Нікольському районі на 2017-2020 роки з метою популяризації футболу та залучення до занять цим видом спорту.        
 
 
22.11.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах