Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Збірна Донецької області результативно відзначила 80-річчя з дня народження самбо

17 листопада в місті Лисичанськ (Луганська область), на базі місцевої дитячо-юнацької спортивної школи, відбулись змагання з боротьби самбо - відкритий чемпіонат Луганської області серед чоловіків та жінок, а також відкритий чемпіонат міста Лисичанськ серед юнаків та дівчат молодшого віку.

Лисичанськ радо зустрів 150 спортсменів з різних міст Луганської та Донецької областей. Донеччину на змаганнях представила збірна команда Донецької області з боротьби самбо, до якої увійшли вихованці СК «Беркут» (м. Слов’янськ, тренери Олександр та Ігор Чечинови), СК «Ронін» (м. Слов’янськ, тренер Данило Мальований), а також вихованці тренера Віктора Терещенка (м. Лиман).

За підсумками змагань перші місця п’єдесталу посіли спортсмени Слов’янська - Ансар Іскандеров (вагова категорія до 82 кг, бойовий розділ самбо), Данило Рижов (вагова категорія до 59 кг), Федір Беліков (вагова категорія до 46 кг), а також Лиману - Данило Риков (вагова категорія до 42 кг), Кирило Скляров (вагова категорія до 35 кг), Мілана Святенко (вагова категорія до 56 кг).

Срібні нагороди здобули Павло Петривний (вагова категорія до 65 кг) і Олександр Щиковський (вагова категорія до 31 кг), бронзові нагороди - Олександр Чечинов (вагова категорія до 68 кг, спортивний та бойовий розділ) і Ансар Іскандеров (вагова категорія до 82 кг, спортивний розділ).

 
22.11.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах