Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Переможцями Слов’янського району стали волейболісти першої команди Маяківської сільської ради

18 листопада в місті Слов’янськ, у спортзалі хіміко-механічного технікуму, відбулась першість Слов’янського району з волейболу, в якій змагались п’ять команд району.

Традиційно до Дня працівників сільського господарства відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Слов’янської райдержадміністрації проводить спортивні змагання серед команд сільських та селищних рад району з найбільш популярних видів спорту - футболу та волейболу.

У першості Слов’янського району з волейболу змагались п’ять команд: дві команди Маяківської сільської ради, а також Малинівської сільської ради, Мирненської сільської ради, Хрестищенської сільської ради.

Всі команди показали майстерність та високий рівень гри, а перемогла перша команда Маяківської сільської ради. Друге місце посіла команда Малинівської сільської ради, третє місце посіла команда Хрестищенської сільської ради.

Усіх призерів турніру нагороджено пам’ятними грамотами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації та медалями відповідного ступеню.

Команда Маяківської сільської ради-1 отримала Кубок переможців турніру Слов’янського району з волейболу, присвяченого Дню працівників сільського господарства.

 

 
22.11.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах