Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Лимані визначилися переможці чемпіонату Донецької області з футзалу серед дівчат

3 листопада у місті Лиман, на майданчику зі штучним покриттям ЗОШ №2, відбулися змагання чемпіонату Донецької області з футзалу серед команд дівчат 2005-2007 років народження, а також Кубок Громадської спілки ВФСТ «Колос» Лиманської громади, присвячений Дню працівників сільського господарства та пам’яті заслуженого тренера України Олексія Рокочого.

У фінальному етапі чемпіонату Донецької області взяли участь п’ять команд, які було поділено на дві групи. Далі зіграно два полуфінали. Матч лиманських команд «Багіра»-1-ДЮСШ і «Багіра»-2-ДЮСШ завершився з рахунком 5:0. У іншому півфіналі команда Слов’янської КДЮСШ «Колос» з рахунком 1:0 перемогла команду «Колос» з Костянтинівського району.

У вирішальному фінальному матчі зустрілись «Багіра»-1- ДЮСШ (м. Лиман) та Слов’янська КДЮСШ «Колос». Перемогу відсвяткувала «Багіра»-1- ДЮСШ з рахунком 6:0.

Отже у підсумку місця розподілились таким чином:

1місце - «Багіра»-1-ДЮСШ (м. Лиман);

2 місце - Слов’янська КДЮСШ «Колос» (Слов’янський район);

3-4 місця - «Багіра»-2-ДЮСШ (м. Лиман) та «Колос» (Костянтинівський район);

5 місце - «Ставчаночка» (НВК №1 м. Лиман).

Кращі у номінаціях: воротар - Єлизавета Бородавка («Колос» Костянтинівський район), захисник - Поліна Гончарова (Слов’янська КДЮСШ «Колос»), нападник - Ангеліна Голік («Багіра»-1-ДЮСШ м. Лиман). Дівчат нагороджено пам’ятними подарунками.

Три кращі команди нагороджено грамотами, медалями та кубками департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації, Асоціації футзалу Донецької області, громадської спілки ВФСТ «Колос» Лиманської громади.

За підсумками змагань сформовано збірну команду Донецької області, яка візьме участь у відбіркових змаганнях чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат 2006-2007 років народження, які відбудуться у місті Лиман. 

 
10.11.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах