Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації долучився до написання диктанту національної єдності

9 листопада – у День української писемності та мови – українці з усього світу писали радіодиктант національної єдності. Цьогоріч «Українське радіо» провело захід у 18-й раз.

Текст, згідно усталеної традиції, склав і прочитав доцент Київського університету ім. Б.Грінченка, лінгвіст Олександр Авраменко. Автор обрав тему «Крила України».

У місті Краматорськ всеукраїнський диктант писали в аудиторії Донбаської державної машинобудівної академії, де зібралось близько 200 осіб – представники структурних підрозділів Донецької облдержадміністрації, серед яких і працівники департаменту сім’ї, молоді та спорту на чолі з директором Володимиром Мициком, представники краматорського самоврядування на чолі із заступником міського голови Юрієм Люлькою, депутати міської ради, студенти і небайдужі краматорчани.

Текст диктанту зачитували в ефірі «Українського радіо», і його також можна послухати за посиланням.

Незмінними є умови флешмобу: диктант треба писати лише від руки. Надіслати роботу на перевірку потрібно протягом 24 годин після закінчення диктанту (тобто до 12:00 суботи, 10 листопада). Паперовий лист має бути надісланий на адресу: Хрещатик, 26, Київ-1, 01001. Електронний лист (відскановий чи сфотографований текст диктанту) приймається на електронну пошту – rd@nrcu.gov.ua.

Звірити написаний текст диктанту з оригінальним можна буде 11.11 об 11:11 на офіційному сайті «Українського радіо».

 
 

 

 
09.11.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах