Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Медальну скарбничку Донеччини поповнила 21 нагорода Кубку України з традиційного карате в Кропивницькому

2-5 листопада в місті Кропивницький відбувся Кубок України з традиційного карате, в якому взяли участь 600 каратистів з 10 областей нашої держави. У напруженій боротьбі спортсмени Донецької області - вихованці Олександра Пеняшкіна і Олександра Гончаренка -  здобули 9 золотих, 8 срібних і 4 бронзові медалі.

У категорії 8-9 років перемогли Тимур Хоролець і Матвій Щербаков, а Ярослав Сахно виборов «золото» і «бронзу» в індивідуальному і синхронному ката. З повним комплектом нагород турніру повернулася Катерина Бондарь, а Євгенія Пеняшкіна і Кароліна Томинець у синхронному ката стали срібними призерками.

Виступ в категорії 14-15 років також приніс гарний результат - Вікторія Мироненко в індивідуальному ката і фуку-го виборола «золото» і «срібло». У командному виступі Кирило Клімашевський, Микита Клімашевський і Давид Наплеха стали срібними призерами. Три золоті медалі у скарбничку додала Поліна Хоролець, яка вдало виступила  у «фуку-го», «ката» і «куміте», а Олександр Отнякін став срібним призером у «ен-бу».

Дорослі спортсменки також виступили вдало. У категорії 18-20 років Валерія Пеняшкіна здобула золоту, дві срібні і бронзову нагороди турніру, а серед жінок Наталія Пеняшкіна стала бронзовою призеркою в «куміте». 

 

 

 
09.11.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах