Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На чемпіонаті світу з пауерліфтингу-2018 Донеччину представлять п’ять спортсменів

5 листопада в місті Хальмстад (Швеція) стартували видовищні змагання з пауерліфтингу – чемпіонати світу серед чоловіків та серед жінок.

У складі збірної команди України серед 14-ти спортсменів Донецьку область представлять п’ять пауерліфтерів.

6 листопада у ваговій категорії до 74 кг виступить Владислав Чорний з Мангушського району, який тренується під керівництвом заслуженого тренера України Івана Збандута. Владислав є переможцем і рекордсменом чемпіонатів Європи та світу 2018 року серед юніорів.

8 листопада змагатимуться двоє представників Донеччини. Серед жінок у ваговій категорії до 72 кг виступить Антоніна Марченко з Дружківки (тренер Сергій Федоренко), чемпіонка Європи 2018 року та рекордсменка в жимі лежачи. Серед чоловіків у ваговій категорії до 105 кг боротьбу за нагороди поведе Олександр Рубець з Маріуполя – срібний призер чемпіонату світу серед чоловіків 2017 року, переможець та рекордсмен чемпіонату Європи 2018 року серед юніорів (тренер Іван Збандут).

9 листопада за нагороди у ваговій категорії до 120 кг буде боротися діючий чемпіон та рекордсмен світу в сумі триборства Олексій Бичков з Краматорська (тренер Володимир Саєнко).

У останній день змагань, 10 листопада, на поміст у ваговій категорії понад 120 кг вийде Володимир Свістунов з Маріуполя (тренер Іван Збандут) – срібний призер чемпіонату світу 2017 року, чемпіон Європи 2018 року серед чоловіків.

Слідкувати за виступами пауерліфтерів Донецької області онлайн можна на http://goodlift.info/live1/onlineside.html. Вболіваймо за земляків разом:

6 листопада о 16:00* – за Владислава Чорного;

8 листопада об 11:00 – за Антоніну Марченко; о 15:00 – за Олександра Рубця;

9 листопада о 17:00 – за Олексія Бичкова;

10 листопада о 13:00 – за Володимира Свістунова.

* Час – київський

 
06.11.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах