Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Самбістки Донеччини вибороли «срібло» і дві «бронзи» чемпіонату України у Львові

29-31 жовтня у місті Львів, на базі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України, відбувся чемпіонат України з боротьби самбо серед кадетів, в якому взяли участь понад 300 учасників з 19 регіонів нашої держави.
 
Важливо, що цей захід є одним з головних етапів відбору до збірної команди України, яка у грудні виступатиме на світовій першості в Сербії. Так, переможці стануть першими номерами збірної, а срібні призери - дублерами. 
 
Донецьку область на чемпіонаті представили 12 спортсменів, але пощастило, нажаль, не всім. Вдало завершилась боротьба для наших дівчат: Єлизавета Моренко (м. Бахмут, тренер - Олег Рева) посіла друге місце в ваговій категорії понад 70 кг, а Карина Дайреджи (м. Маріуполь, тренер - Віталій Патрича) та Руслана Кононенко (м. Мирноград, тренер - Едуард Новіков) - треті сходинки  п’єдесталу в своїх вагових категоріях, до 65 кг та понад 70 кг відповідно. 
 
Тетяна Смирнова (м. Бахмут, тренер - Володимир Ткаченко) і Єлизавета Стасюк (м. Краматорськ, тренер - Ігор Мацай) посіли п’яті місця.
 
 
 
 
 
 
04.11.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах