Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Веселі старти» для школярів Селидового

30 жовтня в місті Селидове, в дитячо-юнацькій спортивній школі м. Селидове, відбувся міський етап обласних змагань серед школярів «Веселі старти». 
 
У змаганнях взяли участь переможці зональних етапів по освітнім округам: від міста Селидове - Цукуринська філія загальноосвітньої школи №6, від міста Українськ - загальноосвітня школа №12, від міста Гірник - загальноосвітня школа №18, від смт. Курахівка - загальноосвітня школа №22.
 
Організаторами заходу виступили виконком Селидівської міської ради,  відділи з сім’ї, молоді та спорту та освіти. Діти 2008 року народження змагалися в чотирьох  комплексних естафетах: «Швидкість з м’ячем», «Ловкий м’яч», «Флорбол», «Стрітбол». 
 
На відкритті змагань начальник відділу з сім’ї, молоді та спорту Сергій  Горбунов від імені Селидівського міського голови Віктора Ремізова привітав всіх учасників з виходом до міського етапу змагань, побажав чесної боротьби і перемоги.
 
За підсумками завзятої боротьби місця розподілилися таким чином:
І місце - загальноосвітня школа №18,
ІІ місце - Цукуринська філія загальноосвітної школи №6,
ІІІ місце - загальноосвітня школа №12.
 
Переможці і призери змагань отримали медалі від виконкому Селидівської міської ради, а команда загальноосвітньої школи №18 візьме участь в зональному етапі, який відбудеться 9 листопада в місті Селидове.
 
 
03.11.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах