Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Веселі старти» для школярів Олександрівського району

26 жовтня у смт. Олександрівка, на базі Олександрівської ЗОШ, відбулися районні змагання «Веселі старти». Програму змагань склали чотири комплексні естафети: «Швидкість з м’ячем», «Ловкий м’яч», «Флорбол», «Стрітбол».
 
У цікавій та запеклій боротьбі переможцем змагань стала команда Очеретинської ЗОШ, друге місце посіла команда Іверської  ЗОШ, третє місце посіла команда Новоолександрівського НВК.
 
Підсумки районних змагань «Веселі старти» підбила завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту Олександрівської райдержадміністрації – Тетяна Кухтик: «Дорогі друзі! Сьогодні я вітаю  Вас з цим спортивним  святом і хочу дати вам невелику пораду: будьте завжди впевненими у перемозі, ставте перед собою високі цілі і досягайте їх із завзяттям, виявляючи силу духу і притаманну  вам майстерність! Будьте завжди в хорошій формі, адже для спортсмена це дуже важливо. Великих вам злетів і менше падінь! Удачі вам, наші юні спортсмени!».
 
Тетяна Миколаївна нагородила учасників змагань грамотами та медалями, а кращу команду - кубком. Вчителя фізичної культури Очеретинського навчального закладу Тетяну Обихвост нагороджено Подякою райдержадміністрації, за якісну підготовку учнів до районних змагань «Веселі старти».
 
Честь Олександрівського району на обласних змаганнях, які відбудуться 16 листопада, буде захищати команда Очеретинської ЗОШ. 
 
Шкільні етапи обласних спортивних змагань «Веселі старти» організозвано та проведено протягом жовтня у загальноосвітніх закладах району з метою залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, популяризації здорового способу життя. 
 
26.10.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах