Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх. Дні здоров’я, Спартакіада, «Веселі старти» і різноманітні турніри

За минулий  тиждень (15-21 жовтня) мережею  центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено низку спортивно-масових заходів.

Спартакіада серед школярів у Бахмуті

У м. Бахмут закінчились осінні шкільні канікули, під час яких у дітей було дуже насичене спортивне життя. Вчителя шкіл разом з фахівцями центру «Спорт для всіх» провели багато заходів для фізичного розвитку дітей, пропаганди здорового образу життя.    

Програму осінніх канікул склали турніри з міні-футболу, баскетболу, шахів, шашок, настільного тенісу, а також дні здоров’я, відкриті уроки ходьби приурочені до «Всеукраїнського дня ходьби».

На базі ЗОШ № пройшла традиційна осіння спартакіада школярів, до якої увійшли турніри з міні-футболу, стрітболу, веселі старти, кульова стрільба, легкоатлетичне триборство (стрибки з місця у довжину, стрибки зі скакалкою, підйоми тулуба лежачи).

Дітлахи з захопленням взяли участь у заходах, з натхненням виконували всі вправи, у них залишились маса позитивних вражень.

 

 

«Веселі старти» серед школярів у Гірнику

19 жовтня у м. Гірник, в ЗОШ № 17, відбулися змагання «Веселі старти» серед учнів 4-5 класів.

На цих зональних змаганнях перемогли учні ЗОШ №18, які 30 жовтня візьмуть участь в районому етапі змагань «Веселі старти».

У запеклій і цікавій боротьбі учні Гірницької ЗОШ №18 вибороли перше місце, з невеликим розривом другими стали учні ЗОШ №19, а третє місце посили учні Курахівської ЗОШ №22.

Зі словами підтримки до учнів звернулася директор Селидовського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Ольга Базунова. Вона побажала учням - удачі та великих перемог, а суддям - чесного суддівства.

Турнір з міні-футболу у Маріуполі

21 жовтня у м. Маріуполь відбувся турнір з міні-футболу «Давай, грай!», в якому змагались шість шкіл міста, а завершився турнір конкурсами.

У перервах грала весела музика, команди готувались до змагань та спілкувались між собою, панувала дружня атмосфера.

 
26.10.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах