Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Володимир Мицик проінспектував хід реконструкції об’єктів спортивної інфраструктури в Слов’янську

24 жовтня директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик із робочим візитом відвідав місто Слов’янськ, де проінспектував хід оновлення спортивних об’єктів, що реалізується в 2018 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та субвенції з обласного бюджету.

Володимир Мицик побував у плавальному басейні комунального закладу «Фізкультурно-оздоровчий комплекс м. Слов’янська», де тривають роботи в рамках двох проектів: реконструкція системи з дезінфекції води (проект ДФРР) та будівництво ліфта для маломобільних груп населення (цільова субвенція обласного бюджету). Також разом із заступником Слов’янського міського голови Юрієм Підлісним він проінспектував хід реконструкції стадіону комунального позашкільного навчального закладу «Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа».

Реалізація проекту щодо реконструкції системи з дезінфекції води здійснюється за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та місцевого бюджету. Загальна вартість робіт складає 2382,1 тис. грн. (із них 2143,9 тис. грн. – кошти державного бюджету, 238,2 тис. грн. – кошти міського бюджету).

Для знезараження і стабілізації фізико-хімічних параметрів стану води в басейні буде введена в дію комплексна система дезінфекції, що складається з електролітичної установки (очищення води іонами міді і срібла). Використання даної системи дозволяє звести до мінімуму вплив традиційних реагентів, що застосовуються задля очищення і знезараження води – гіпохлорит натрію, усілякі коагулянти, тощо.

Реалізація проекту з реконструкції стадіону комунального позашкільного навчального закладу «Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» також здійснюється за рахунок коштів ДФРР та місцевого бюджету. Загальна вартість робіт складає 10555,5 тис. грн. (із них 9499,9 тис. грн. – кошти державного бюджету, 1055,6 тис. грн. – кошти міського бюджету).

Проектом передбачається облаштування футбольного поля зі штучним покриттям розміром 110х70 метрів. Зважаючи на те, що в КПНЗ «Міська КДЮСШ» діє відділення футболу, де в 4-х вікових групах займається понад 100 дітей, оновлений стадіон дозволить на якісному рівні проводити тренувальний процес, а також матчі чемпіонату Донецької області з футболу.

Реалізація ще одного проекту – щодо будівництва ліфта для маломобільних груп населення в плавальному басейні КЗ «Фізкультурно-оздоровчий комплекс м. Слов’янська» – здійснюється за рахунок субвенції з обласного бюджету. Загальна вартість робіт складає 1121,1 тис. грн. Облаштування ліфта в спортивній споруді має на меті безперешкодний доступ до використання об’єкту особами з інвалідністю.

 

 
25.10.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах