Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени Донеччини вибороли «срібло» і «бронзу» Кубку України зі змішаних єдиноборств ММА в Бучі

19-21 жовтня у м. Буча (Київська область), на базі заміського комплексу «Самра», відбувся Кубок України зі змішаних єдиноборств (ММА), в якому взяли участь 180 бійців з 15 областей та багатьох міст нашої країни.

Урочисто привітали учасників голова Київського обласного відокремленого підрозділу громадської організації «Федерація змішаних єдиноборств України» Анжела Макеєва, перший віце-президент Федерації змішаних єдиноборств (ММА) України, головний тренер збірної України Вахабжан Муратов, керуюча справами виконавчого апарату Київської обласної ради Наталія Симко, директор департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту Міністерства молоді та спорту України Матвей Бідний.

За результатами змагань серед гідних супротивників призерами стали бійці Донецької області: Олексій Пучков у ваговій категорії до 70 кг посів друге місце, а Дмитро Мочалін у ваговій категорії до 93 кг став третім.

Цей результат дозволив нашим бійцям виконати норматив для отримання звання майстра спорту України та кандидата в майстри спорту України зі змішаних єдиноборств (ММА) відповідно.

Відеозапис фінальних поєдинків можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=KeNxuBVgoUE

Слід додати, що судді та тренери відвідали суддівсько-тренерський семінар, що на регулярній основі організовується Федерацією змішаних єдиноборств (ММА) України та включає теоретичну та практичну частини.

Варто відзначити, що за недовгий останній час виступи бійців стають майстернішими, а кваліфікація суддів та тренерів впевнено зростає. Все це дає надію на подальший сталий розвиток змішаних єдиноборств ММА в України та Донецькій області.

 
24.10.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах