Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Чемпіонат Донецької області зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді завершили фестиваль і шоу-церемонія нагородження

12-15 жовтня у с. Торське Лиманського району відбувся IV етап та V фінальний етап чемпіонату Донецької області зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді «DonOrientChamp». 
 
Протягом року орієнтувальники області змагалися в різних вікових групах. Загалом у рейтингову таблицю всіх етапів чемпіонату увійшли 210 учасників з 19 команд різних міст і районів Донецької області.
 
Окрім традиційних дистанцій, на чемпіонаті також пройшов Фестиваль спортивного орієнтування з «Нічним спринтом» і «Естафетою». Естафету склали різні види орієнтування: мікроорієнтування, велоорієнтування, орієнтування по маркованій трасі, орієнтування у заданому напряму. 
 
Учасники чемпіонату також взяли активну участь у майстер-класах з виготовлення контрольних пунктів з солоного тіста та з малювання картин. 
 
Церемонія нагородження призерів та переможців чемпіонату перетворилася на справжнє шоу за участю персонажів, які знайомі кожному орієнтувальнику: Компас, КП, Легенда. 
 
 
 
 
 
 
23.10.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах