Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх. День ходьби, спортивні ігри, «Козацькі розваги», заходи до Дня захисника України

За минулий  тиждень (8-14 жовтня) мережею центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено низку спортивно-масових заходів.
 
Турнір з баскетболу 3х3 у Маріуполі
 
7 жовтня у м. Маріуполь відбувся турнір з баскетболу 3х3, який проведено завдяки програмі «Громадський бюджет» і Федерації баскетболу України. Захід є одним з міні-проектів-переможців у напрямку фізична культура і спорт.
 
У завзятій боротьбі за призові місця боролися 16 команд. З відривом у 6 очок 3 місце зайняла команда «Off Top» (Артем Іванов, Олександр Христодулов, Владислав Марковський, Дмитро Воскобойников).
 
Всіх тримала в напрузі гра за 1-2 місця, серед команд «Боги Поляни» (Кирило Скутельник, Микита Земляний, Лаврентій Савін) і 1хbet (Микола Папуш, Костя Єременко, Микита Гришаєв, Микита Цихановський). Хлопці раз у раз грали з великим відривом, а потім наздоганяли одне одного, і на останніх секундах зрівняли рахунок. Вирішальним став додатковий час, де команда «Боги Поляни» здобула перемогу з перевагою в одне очко.
 
Баскетбол 3х3 є новим видом спорту і входить до складу олімпійських. Він стрімко розвивається. Ми популяризуємо його, щоб було більше таких змагань, і щоб наші хлопці могли проявити себе в новому виді спорту.
 
 
Шкільна футбольна ліга і «Козацькі розваги» у Гірнику
 
9 жовтня у м. Гірник відбулися змагання з футболу серед учнів 6-7 класів. 
Змагання відбувалися на майданчику зі штучним покриттям. Результати змагань: ЗОШ №17 - ЗОШ №18 - 1:1, ЗОШ №18 - ЗОШ №19 - 1:3.
 
На честь Дня захисника України та Дня українського козацтва в ЗШ №18 м. Гірник пройшло спортивне свято «Козацькі розваги», на яке запрошено учасника АТО. Змагалися збірні команди 5-8 класів, які продемонстрували силу, спритність, витривалість, показали знання історії козацтва. Перемогу здобула команда «Сокіл».
 
 
День захисника України та Всеукраїнський день ходьби в Костянтинівці
 
13 жовтня серед силових структур м. Костянтинівка та всіх бажаючих відбулося спортивне свято з нагоди Дня захисника України. 
 
Свято розпочалось зі слів привітання заступника міського голови Віктора Василенка, начальника Костянтинівського відділу поліції Віталія Хіврича та ранкової зарядки. 
 
Програму святкування склали легкоатлетичний крос, змагання з футболу та силових видів (турнік, бруси, штанга). Участь у змаганнях узяли: міський відділ поліції, управління охорони, військкомат, представники ЗСУ, рятівної служби, ветерани, спортсмени ДЮСШ, велосипедисти, школярі та студенти міста. У цей день для учаників було організовано польову кухню, гарячий чай та солодощі. Ці змагання проходили на спортивних майданчиках ЗОШ №1. 
 
Всі учасники отримали заряд бадьорості та задоволення від активно проведеного часу на свіжому повітрі в один з останніх, теплих осінніх днів. Переможців нагороджено грамотами, медалями та кубками.
 
 
Спортивні заходи до Дня захисника України у Бахмуті
 
У м. Бахмут, на центральній площі, 12 жовтня пройшли традиційні змагання «Майбутній воїн» до Дня захисника України. У змаганнях прийняли участь студенти вищих навчальних закладах. 
 
Учасники змагались у силових конкурсах, естафеті, перетягування канату та перевірили свої знання на військову  тематику. Студенти продемонстрували свої навички, витривалість, спритність, силу і шалену жагу до перемоги. Групи підтримки які прийшли зі своїми командами, з початку й до кінця щиро підтримували своїх, вигукували гучні гасла, засипали оплесками.
 
 
21.10.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах