Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Козацькі розваги» і турнір з міні-футболу в Бахмуті до Дня захисника України

13 жовтня у м. Бахмут визначились переможці шкільного турніру з міні-футболу. Також до Дня захисника України відбулись змагання серед підлітків «Козацькі розваги» та інші різноманітні заходи.  
 
У загальноосвітніх школах міста при тісній співпраці з центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проведено різноманітні заходи. У спортивному залі ЗОШ №1 відбулися змагання серед підлітків «Козацькі розваги». Хлопчаки та дівчата зі шкіл міста змагалися у різноманітних естафетах, силових конкурсах, перетягуванню канату, вікторині на тему історії Українського козацтва. Представники гуртка «Джура»  загальноосвітньої школи №1 ознайомили школярів з новим видом спорту, продемонстрували елементи козацького фехтування, обладнання для якого придбало управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради і передало в користування членам гуртка «Джура». 
 
На чудових майданчиках зі штучним покриттям загальноосвітніх шкіл №11 та №12 міський центр «Спорт для всіх» провів зональні змагання міського турніру з міні-футболу серед підлітків четвертих класів. У кожній підгрупі чотири команди боролися за вихід у фінальну частину турніру.
 
Напередодні свята по дві сильніші команди з кожної підгрупи на майданчику НВК №11 виборювали чемпіонське звання. Переможцями змагань стали юні футболісти ЗОШ №12. Друге місто посіли хлопчики ЗОШ №7, а третє місце посіли гравці команди НВК №11.
 
Команда-переможець та команди-призери, а також гравці в номінаціях «Кращій  гравець», «Кращій нападник», «Кращій воротар» отримали грамоти управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.
 
 
20.10.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах