Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивні змагання співробітників силових структур у Слов’янську до Дня захисника України

13 жовтня у м. Слов’янськ, в спортивному корпусі державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет», відбулися спортивні змагання серед співробітників силових структур міста до Дня захисника України.
 
Захід відбувся за ініціативи полковника поліції Сергія Альошина та сприяння в організації змагань та організації суддівстві спеціалістів КЗ Слов’янський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і викладачів та студентів факультету фізичного виховання ДВНЗ ДДПУ. Святковий настрій учасникам створили виступи «Ліги майбутніх поліцейських».
 
Участь у заході взяли шість команд силових структур міста: Слов’янський відділ поліції, Слов’янська поліція охорони, спецпризначенці патрульної поліції «ТОР», військова частина 3035 Національної гвардії України, Військовий комiсарiат та Державна служба з надзвичайних ситуацій.
 
«Наші змагання стають доброю традицією. Вже другий рік поспіль представники силових відомств змагаються в спритності, силi, вміннi боротися та перемагати - а це складові будь-якого успіху. Сьогодні чекаємо від усіх учасників демонстрації командного духу», - звернувся до присутніх начальник Слов’янського ВП ГУНП в Донецькій області полковник поліції Сергій Альошин.
 
Учасники змагалися у естафетах на спритність, штовхані гирі, жиму лежачи та перетягуванні канату. За результатами всіх етапів змагань визначилися переможці.
1 місце виборола команда патрульної поліції «ТОР».
2 місце посіла команда Слов’янського відділу поліції.
3 місце в заліку команди поліції охорони.
 
Переможців і призерів змагань нагороджено грамотами, медалями та подарунками від полковника поліції Сергія Альошина.
 
 
20.10.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах