Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Важкоатлети Донеччини здобули «золото» та «бронзу» чемпіонату України до 15 років

8-12 жовтня в місті Миколаїв відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків і дівчат до 15 років, який зібрав близько 260 представників різних регіонів.

Від Донецької області на помості виступили 19 спортсменів, п’ять наймолодших з яких змагалися поза конкурсом. У активі нашої команди – золота та бронзова нагороди.

Звання чемпіона України у надважкій вазі (понад 96 кг) виборов Іван Горобець з Маріуполя, вихованець комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Атлетик». Його результат у сумі двоборства склав 226 кг (ривок – 98 кг, поштовх – 128 кг).

«Бронзу» у ваговій категорії до 96 кг із результатом у сумі двоборства 180 кг здобув Віталій Войтов з Лиману, вихованець обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з важкої атлетики.

Також відзначимо гідний виступ спортсменів, які посіли 4 місця: у категорії понад 96 кг Максим Незнаєв (Лиман, ОСДЮСШОР) зібрав у сумі двоборства 171 кг, а в категорії до 64 кг Рената Ісмагілова (Білозерське, ОСДЮСШОР) зібрала 115 кг.

 
 
 
19.10.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах