Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донеччина долучилась до відзначення Європейського дня боротьби з торгівлею людьми

18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який був започаткований у 2007 році Європейським Парламентом як день консолідації зусиль з підвищення рівня обізнаності щодо проблеми торгівлі людьми, особливо жінками та дітьми, небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні.

У рамках акції, приуроченої до цієї дати, Міжнародна громадська організація «Кампанія А 21» виступила з ініціативою проведення «Ходи за свободу». Активно долучились до неї і на Донеччині.

На ходу в Краматорську вийшли студентська молодь, представники Донецької обласної державної адміністрації, Краматорської міської ради, представники Координатора проектів ОБСЄ в Україні, Міжнародної організації з міграції, а також громадських організацій. Маршрут пролягав від парку Ювілейного вулицями Академічна та Богдана Хмельницького до скверу імені Тараса Шевченка.

До присутніх звернулися: Лілія Золкіна – заступник директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації; Вікторія Касьяненко – представник Координатора проектів ОБСЄ в Україні, керівник обласної ліги ділових та професійних жінок; Світлана Подколзіна – представник Міжнародної організації з міграції; Вікторія Гамій – заступник начальника відділу з організації профорієнтації обласного центру зайнятості; Володимир Дзюмак – заступник директора Донецького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Спікери наголосили, що торгівля людьми була та залишається актуальною для Донеччини і України, потребуючи сьогодні консолідації зусиль державних інституцій і всієї міжнародної спільноти.

 
 
 
18.10.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах