Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Фінал Кубку Донецької області зі спортивного орієнтування на Лиманщині

6-7 жовтня в лісових масивах с. Діброва Лиманської ОТГ відбулись фінальні змагання Кубку Донецької області зі спортивного орієнтування. Протягом року на десяти етапах змагались кращі орієнтувальники Донецької і Луганської областей.

На десятому етапі Кубку області перемогу в елітній жіночій категорії Ж-21 на дистанції 6,3 км (24 контрольні пункти) здобула Наталія Лавриненко. У другий день змагань на дистанції 5 км (22 контрольні пункти) перше і друге місця посіли спортсменки з Сєвєродонецька, а Наталія Лавриненко стала бронзовою призеркою.

За сумою сімох кращих етапів з десяти, що відбулись протягом року, майстр спорту України міжнародного класу зі спортивної радіопеленгації Наталія Лавриненко посіла друге місце. Її фінальний п’єдестал вражає, адже вона змагалась зі значно молодшими суперницями.

Також почесне друге місце за сумою сімох кращих етапів з десяти посіла команда Обласної дитячо-юнацької спортивної школи для дітей-сиріт та дітей, які залишилися без піклування батьків (м. Краматорськ).

В особистому заліку вихованці тренера Сергій Тарасенка і ОДЮСШ для дітей-сиріт та дітей, які залишилися без піклування батьків, посіли призові місця за підсумками року: III - Гліб Каплій (група Ч-10), II - Андрій Галкін (група Ч-12), III - Богдан Матвієнко (група Ч-12), I - Марина Алексєєва (група Ж-18). 

 

 
13.10.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах