Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До Дня захисника України в Слов’янську провели Кубок Донецької області зі змішаних єдиноборств ММА

5-7 жовтня місто Слов’янськ гостинно зустріло учасників Кубка Донецької області зі змішаних єдиноборств (ММА) серед дітей, юнаків, юніорів, молоді та дорослих, присвяченого Дню захисника України. Змагання проходили на базі спортивного комплексу КПНЗ «Міська КДЮСШ».

Усього за звання кращих боролися 160 спортсменів з 12 міст Донецької, Луганської та Харківської областей: Рубіжного, Сєвєродонецька, Бахмуту, Лиману, Слов’янська, Краматорська, Дружківки, Костянтинівки, Мирнограду, Покровська, Маріуполя і Харкова.

Бійці різних вікових категорій, від 10 до 18 років та старші, мали змогу випробувати себе та зробити особистий внесок у результати командної першості.

У підсумку, кубок за перше командне місце вирушив до Маріуполя (тренери Олексій Юдін (СК «Барс»), Сергій Матросов (СК «ПАСЕ»), Євген Тузов (СК «Jack-Team»). У активі маріупольців – 12 золотих, 8 срібних та 7 бронзових медалей.

Другою стала команда міста Покровськ (тренер Артем Пятихатка, СК «Барс»), третьою – команда міста Дружківка (тренер Артем Будур, СК «Гладіатор»).

Переможців особистої першості нагородили медалями департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації та грамотами Донецького обласного відокремленого підрозділу «Федерація змішаних єдиноборств ММА України».

 
 
12.10.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах