Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Кубок Донецької області з сумо в Бахмуті виборола команда господарів

5-6 жовтня у Бахмуті, в спорткомплексі «Металург», Федерація сумо Донецької області провела змагання, присвячені Дню захисника України. У відкритому Кубку Донецької області з сумо взяли участь 50 сумоїстів з Бахмута, Слов’янська, Лиману і смт. Миронівський Бахмутського району.

Відкрили змагання виступи  юних сумоїстів СК «Олімп». Вихованці Ольги Митник впевнено боролися, виштовхуючи один одного за межі кола, і, хоча не обійшлося без сліз (адже деяким борцям лише п’ять років), всі залишилися задоволеними. Участь в змаганнях малюків є важливим етапом підготовки до дорослого життя.

Продовжили боротьбу на дохе юніори та дорослі спортсмени, учасники Кубка Донецької області з сумо. Понад 50 учасників з міст Бахмут, Лиман, Слов’янськ, смт. Миронівський Бахмутського району боролися за право представляти Донецьку область на Кубку України в листопаді.

На початку змагань відзначено кращих сумоїсти області.  Андрію Ільчишину (тренер Давид Осипян) вручили посвідчення майстра спорту України, Сергію Григор’єву і Тетяні Смирнової - подарунки від Федерації сумо Донецької області.

Змагання пройшли серед юніорів до 18 років та дорослих у вагових категоріях від 45 до +95 кг для жінок, а для чоловіків - від 50 кг до +115 кг. За результатами змагань чемпіонами в особистому заліку стали вихованці  заслуженого тренера України з сумо Олега Реви, тренерів Олександра Житюка, Володимира Ткаченка, Віталія Іванісенка, Давида Осипяна і Данила Мальошкіна.

За підсумками впертої боротьби у всіх сутичках перемогла команда Бахмута, друге місце посіла команда смт. Миронівський, третє місце розділили команди Слов’янська і Лиману. Переможців і призерів нагороджено грамотами, медалями та подарунками Федерації сумо Донецької області. 

 

 
12.10.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах