Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Дзюдоїсти Донеччини вибороли нагороди чемпіонату України (U-17) на Закарпатті

5-7 жовтня в Ужгороді відбувся відкритий чемпіонат України з дзюдо серед молодших кадетів (до 17 років), в якому взяли участь понад 500 спортсменів з нашої країни, а також гості з Бельгії, Румунії, Словенії, Угорщини, Франції, Чехії. 
 
На татамі в сучасному спорткомплексі «Зінедін», розташованому в селі Баранинці, що в 15-хвилинах їзди від центра Ужгороду, змагались понад 500 юних дзюдоїстів. Молодші кадети з усіх регіонів країни (крім Тернопільщини), а також європейських країн змагались за нагороди чемпіонату України і міжнародного турніру «Кубок Закарпаття».
 
В особистому заліку вихованці обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи посіли призові місця. Срібні нагороди вибороли Аліна Шилова (в/к 48 кг, тренери Дмитро Ігнатенко, Віталій Іванисенко) і Михайло Гончаров (в/к +90 кг, тренер Дмитро Ігнатенко).
 
Головною метою змагань є перегляд претендентів у юнацьку збірну України на головний відбірковий турнір - кадетський чемпіонат країни, який відбудеться в лютому. На церемонії відкриття змагань головний тренер збірної України Віталій Дуброва розповів про змагальний календар наступного року. Окрім чемпіонатів світу і Європи, Європейського олімпійського фестивалю, у міжнародному календарі з’явиться нове змагання – фестиваль усіх видів боротьби під назвою «Combat Games», в якому візьме участь і збірна України.  
   
 
 
11.10.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах