Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спартакіада допризовної молоді Великоновосілківського району

6 жовтня у Великоновосілківському районі, на стадіоні «Колос», відбувся І (районний) етап Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді серед збірних команд закладів загальної середньої освіти.
 
Змагання організовано з метою популяризації національно-патріотичного виховання молоді та розвитку військово-спортивних видів багатоборств, популяризації та залучення молоді до систематичних занять фізичною культурою і спортом та військово-прикладними видами спорту як однієї з форм підготовки молоді до служби в армії, визначення фізичної підготовленості допризовної молоді до служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях, утворених відповідно до законів України у правоохоронних органах, рятувальних та інших спеціальних службах, підвищення спортивної майстерності молоді допризовного віку, формування та пропаганди здорового життя, підвищення престижу військової служби, виховання морально-психологічної стійкості, почуття патріотизму та колективізму учнівської молоді Великоновосілківського району. 
 
Участь у змаганнях взяли дев’ять збірних команд. Юнаки Великоновосілківської гімназії з ЗОШ І ступеня, Великоновосілківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, Керменчицької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Комарської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Нескученської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. М.О. Корфа, Розливенської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Старомлинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, Шахтарської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. 
 
Юнаки продемонстрували свою майстерність та вправність в 5 видах військово-спортивних багатоборств: стрільба з пневматичної гвинтівки, біг на 100 м, біг на 1500 м, підтягування на перекладині, метання гранати Ф-1 на дальність.
 
Для неупередженої оцінки досягнень учасників до суддівства змагань І (районного) етапу Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді були залучені заступник військового комісара з територіальної оборони Великоновосілківського РВК підполковник Валентин Манухін, начальник відділення офіцерів запасу і кадрів Великоновосілківського РВК старший лейтенант Денис Левентов, т.в.о. начальника Великоновосілківського ВП Волноваського ВП ГУНП в Донецькій області майор поліції Руслан Мангуш, старший інспектор сектору кадрового забезпечення Волноваського відділу поліції ГУНП в Донецькій області майор поліції Олександр Цюцюра.
 
 
Юні спортсмени вправно виконували всі завдання та якнайкраще продемонстрували свою спортивну підготовку. В особистому заліку з видів військово-спортивних багатоборств призові місця розподілилися таким чином.
Стрільба з пневматичної гвинтівки
І місце – Максим Водолазський (Великоновосілківська гімназія з ЗОШ І ступеня)
ІІ місце – Олександр Левшин (Великоновосілківська гімназія з ЗОШ І ступеня)
ІІІ місце – Дмитро Дем’яненко (Великоновосілківська гімназія з ЗОШ І ступеня)
Біг на 100 м
І місце – Дмитро Дем’яненко (Великоновосілківська гімназія з ЗОШ І ступеня)
ІІ місце – Богдан Григорук (Старомлинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2)
ІІІ місце – Микита Євтєхов (Старомлинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2)
Біг на 1500 м
І місце – Дмитро Дем’яненко (Великоновосілківська гімназія з ЗОШ І ступеня)
ІІ місце – Ерік Рєзніченко (Комарська ЗОШ І-ІІІ ступенів)
ІІІ місце – Олександр Мотора (Шахтарська ЗОШ І-ІІІ ступенів)
Підтягування на перекладині
І місце – Олександр Мотора (Шахтарська ЗОШ І-ІІІ ступенів)
ІІ місце – Володимир Степаненко (Великоновосілківська гімназія з ЗОШ І ступеня) та Ростислав Владимиров (Великоновосілківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2)
ІІІ місце – Дмитро Чепіга (Шахтарська ЗОШ І-ІІІ ступенів)
Метання гранати Ф-1 на дальність
І-ІІ місце – Дмитро Михальченко (Великоновосілківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2) та Вадим Процкіх (Комарська ЗОШ І-ІІІ ступенів)
ІІІ місце – Микола Ульянченко (Шевченківська ЗОШ І-ІІІ ступенів).
 
За найбільшою кількістю набраних балів у командному заліку перемогла збірна команда Великоновосілківської гімназії з ЗОШ І ступеня. Почесне друге місце вибороли юнаки Великоновоілківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2. Бронзовим призером Спартакіади стала збірна команда Старомлинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.
 
Переможців нагороджено грамотами управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. Збірна команда найкращих спортсменів буде захищати честь району на обласних змаганнях в квітні 2019 року в м. Маріуполь.
 
 
09.10.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах