Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Перестало битися серце Андрія Суровягіна

Спортивна громадськість Донеччини зазнала непоправної втрати – на 51-му році помер Андрій Юрійович Суровягін, тренер-викладач з греко-римської боротьби, старший тренер спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з греко-римської боротьби ім. Г.Г.Узуна.

Серед вихованців цього талановитого наставника з міста Волноваха – майстер спорту України міжнародного класу, чемпіон світу серед кадетів, чемпіон Європи серед юнаків та юніорів, срібний призер чемпіонату світу серед юніорів Олександр Грушин, майстер спорту України, чемпіон України серед кадетів, переможець Кубку України серед юніорів Сергій Грушин, майстер спорту України, чемпіон світу серед юнаків, багаторазовий призер чемпіонатів України серед юніорів Дмитро Кіяшок та багато інших перспективних борців.

Люди, які оточували Андрія Юрійовича, пам’ятають його як істинного патріота, компетентного спеціаліста, чуйного та мудрого товариша. Його професійність, енергійність, відповідальність завжди будуть прикладом для колег.

За свій чималий трудовий шлях Андрій Юрійович Суровягін зробив гідний внесок у життя Донецької області та України в цілому та назавжди залишиться в серцях людей, які знали його.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації висловлює щирі співчуття рідним та близьким Андрія Юрійовича.

 

Прощання з Андрієм Юрійовичем Суровягіним пройде 7 жовтня (неділя) о 13:00 в місті Волноваха.

 
06.10.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах