Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


В Донецькій області розпочалися заходи, присвячені Дню захиснику України

27 вересня  2018 року, в м. Курахове (Мар`їнський р-н) на території спортивної бази «Хвиля» на березі Курахівського водосховища розпочався районний етап   Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)». Гра проводиться з метою виховання у юнаків та дівчат глибоких і твердих національно-патріотичних переконань, підготовки молоді до творчої праці, до військової служби та захисту своєї Батьківщини України шляхом залучення широкого загалу молоді до оборонно-масової та військово-спортивної патріотичної роботи.
 
Від імені голови райдержадміністрації, керівника районної військово-цивільної адміністрації Володимира Мороза із відкриттям районного етапу гри присутніх привітав заступник голови райдержадміністрації Володимир Шехірєв. До привітань також долучилися  начальник групи ЦВС «Максимільянівка» полковник Віктор Гуш, представники спілки українського козацтва Мар’їнського району, військові, працівники ДСНС, представники навчальних закладів.  Голова ради Мар’їнської районної організації ветеранів Василь Мелюс вручив Подяки від ветеранської організації керівникам спортивних військово-патріотичним клубам «Чорний вовк» та «Білий барс».  Гості побажали учасникам успіхів та наполегливої боротьби у змаганнях, хорошого настрою і чудових вражень від спільної праці.
 
У грі беруть участь рої (команди) з 21 загальноосвітньої школи району: Мар′їнської ЗОШ  №1, Мар’їнської ЗОШ №2, Красногорівської ЗОШ  №2, Красногорівської ЗОШ №5, Курахівської ЗОШ № 1, Курахівської ЗОШ  №2,  Курахівської ЗОШ  №5,   Курахівської гімназії «Престиж», Єлизаветівської, Новомихайлівської, Новоукраїнської, Богоявленської, Павлівської, Дачненської, Зорянської, Катеринівської, Успенівської, Максимівської, Острівської та Новоселидівської ЗОШ.
 
Протягом трьох днів команди візьмуть участь у восьми конкурсних завданнях, а саме:
 
- надання першої долікарської допомоги та транспортування потерпілого «Рятівник»,
 
 
 
– стрільба із пневматичної зброї,
 
- козацька забава «Перетягування линви»,
 
- творчо-мистецький звіт «Ватра «У колі друзів»,
 
- крос-похід з елементами орієнтування за методикою квестів,
 
- звитяжні змагання «Лава на лаву»,
 
- таборування (бівак),
 
- інтелектуальна гра-вікторина «Відун».
 
 
 
Сподіваємось, що команди продемонструють справжній козацький дух та захоплююче видовище!
 
 
 
В Донецькій області планується проведення низки заходів, присвячених Дню захисника України. Так 9 жовтня у місті Бахмут пройде спортивно-патріотичне змагання "Майбутні захисники". 14 жовтня в місті Краматорськ планується проведення обласного патріотичного вишколу "Теренова гра", в якому примуть участь молоді хлопці та дівчата з різних куточків Донецької області.
 
 
 
 
04.10.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах