Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени Донеччини вибороли десять нагород відкритого чемпіонату Запорізької області з таїландського боксу Муей Тай

29 вересня у Запоріжжі, на базі спортивного комплексу «Мотор Січ», відбувся відкритий чемпіонат Запорізької області з таїландського боксу Муей Тай на призи АТ «Мотор Січ». 

У змаганнях взяла участь збірна команда Донецької області з таїландського боксу Муей Тай. Донеччину гідно представили маріупольські спортсмени, вихованці тренерів Вадима Дубровського (СК «Братство») і Олександра Усова (СК «Приазов’є»). У доробку наших бійців сім золотих і три срібні нагороди.
 
Перші призові місця посіли: Герман Кирієнко (до 26 кг), Данило Лук’янов (до 29 кг), Віталіна Землянська (до 32 кг), Нараян Дивакаран (до 36 кг), Марат Шабанов (до 39 кг), Артем Сидоров (до 67 кг), Микита Бубенько (до 71 кг).
 
Другу сходинку п’єдесталу пошани посіли: Максим Тохтамир (до 26 кг), Кирило Колтаков (до 39 кг) і Артем Болгов (до 51 кг).
 
Крім того, за найкраще виконання «вай кру» Нараян Дивакаран отримав грошову винагороду від організаторів і спонсорів змагань. Слід зазначити, що «вай кру» є невід’ємною рисою Муей Тай, яка вирізняє цей вид від інших єдиноборств. Він є древнім ритуалом, поєднанням традиційної молитви та церемоніального танцю (Wai Kru Ram Muay) та виконується в знак пошани і вдячності за турботу батьків і вчителя, який вклав частинку себе в бійця. Крім того, з фізичної точки зору танець являє собою своєрідну розминку для ніг, рук і корпусу, а також психологічний настрій на бій.
 
За яскравий виступ та завзяту участь у змаганнях команда Донецької області отримала пам’ятний кубок на згадку про гостинне Запоріжжя.
 
 
04.10.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах