Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олександр Лашин – бронзовий призер першого чемпіонату України з трак-пулу

22 вересня у Львові пройшов перший історичний турнір «Strongman Truck Чемпіонат України 2018», який зібрав 19 найсильніших спортсменів з Вінницької, Донецької, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Сумської областей, міста Київ та Республіки Білорусь.

Донеччину на змаганнях представив титулований Олександр Лашин з Маріуполя – заслужений майстер спорту України зі стронгмену, переможець і призер чемпіонатів світу, багатьох інших міжнародних змагань.

Учасники турніру визначали кращих за сумою балів у трьох вправах: перетягуванні вантажівок загальною вагою 8000 кг та 14000 кг, яке відбувалось у форматі трак пул (перетягування в упряжці) та арм-овер-арм (тяга вантажівки за канат в упорі сидячи), а також у силі хвату у вправі з утримання 2-тонного джипу під нахилом.

За підсумками змагань наш богатир Олександр Лашин виборов бронзову нагороду, що після дворічної перерви у професійному спорті є другим трофеєм протягом місяця.

Нагадаємо, 24 серпня в Луцьку Лашин здобув «золото» у складі збірної України за підсумками матчевої зустрічі зі збірною командою Європи.

 
 
 
28.09.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах