Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Ролер фест» у Мирнограді зібрав рекордні 250 учасників

У День фізичної культури і спорту 8 вересня Мирноград другий рік поспіль прийняв «Roller fest». Мета заходу – залучення дітей та молоді до здорового та цікавого проводження дозвілля – катання на роликових ковзанах.

Після минулорічних 150 учасників цього разу організатори підняли планку до встановлення національного рекорду в номінації «Найбільша кількість людей на роликах на одній локації». На центральній площі Мирнограду зібрались 250 осіб – усі бажаючі, хто мав ролики та мінімальні навички катання.

Учасники вишикувались згідно реєстраційних номерів на перекритій від автомобільного транспорту проїзній частині. Підрахунок зайняв близько 10 хвилин, і експерт Національного реєстру рекордів України Олег Волочков оголосив про встановлення нового досягнення. Після цього автори рекорду організовано проїхали по центральній вулиці міста – Соборній, прикрасивши її жовто-блакитними кольорами.

Свято продовжилось показовими виступами професійних ролерів, майстер-класами для всіх бажаючих, конкурсами та естафетами. Усі учасники отримали солодкі подарунки, а найактивніших ролерів у трьох номінаціях нагородили роликами та пам’ятними футболками.

Організаторами заходу виступив відділ сім’ї, молоді та спорту Мирноградської міської ради за підтримки міського голови Олександра Брикалова та депутатського корпусу.

 
 
 
14.09.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах