Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Гідний виступ збірної команди Донецької області на чемпіонаті України з кіокушинкай карате у Миколаєві

21-22 вересня в м. Миколаїв, на базі спортивної школи «Надія», відбувся чемпіонат України з кіокушинкай карате у розділах «куміте» і «ката» серед молоді (U21), абсолютний чемпіонат України в розділі «куміте» серед чоловіків і жінок та відкритий чемпіонат Миколаївської області з кіокушинкай карате.
 
Участь у змаганнях взяли 280 каратистів з 17 областей нашої країни та м. Київ. Збірну команду Донецької області представили вихованці СК «КОДО-КАН». магання видалися непростими, з великою кількістю супротивників та поєдинків, але це не заважило нашим спортсменам посісти призові місця.
 
Розпочали відлік медалей юнаки. На відкритому чемпіонаті Миколаївської області перемогла Валентина Морозова, друге місце посів Артур Юлдашев, а Гліб Діденко став четвертим (тренери Сергій Гетьманський, Антон Жадан).
 
Важливо, що чемпіонат України з кіокушинкай карате серед молоді є відбірковим до чемпіонату Європи (WKO ShinKyokushinkai) серед юніорів (U16) та молоді (U21), що відбудеться 23-25 листопада в м. Будапешт (Угорщина), тому результати поєдинків принесли спортсменам ліцензії на участь у цих змаганнях.
 
За результатами змагань ліцензії вибороли Микита Кулік і Микита Бахтаров, посівши призові перше та друге місця у своїх вагових категоріях. Впевненим кандидатом на участь у чемпіонаті Європи став Біл-Джассім Шафі, який виборов «бронзу» чемпіонату України. Гідно виступив Ілля Татарченко, який став срібним призером змагань. 
 
Гідно виступив і Костянтин Іноземцев в абсолютному чемпіонаті України серед чоловіків та жінок у розділі «куміте», а також в розбиванні твердих предметів незахищеними частинами тіла. 
 
Відповідно до мети заходу - підвищення спортивної майстерності спортсменів, налагодження дружніх стосунків між спортсменами різних регіонів України, визначення рівня підготовки та здійснення відбору спортсменів НФККУ до складу збірної команди України, кандидатів до збірної та резерву для участі у чемпіонаті Європи та інших міжнародних змаганнях, збірна Донецької області показала гідний результат та чудово розпочала новий сезон.
 
 
 
26.09.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах