Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команда Донецької області стартувала на ХХ Всеукраїнській спартакіаді серед держслужбовців

25 вересня в Ужгороді відбулось урочисте відкриття фінальних змагань XХ Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя.

Передували фіналу Спартакіади змагання в регіонах України. Заявку від Донеччини сформували за підсумками обласних змагань, які відбулись 24-25 травня в Слов’янську, та навчально-тренувальних зборів, що провели опісля. На Закарпатті наша збірна змагатиметься в усіх видах: футзалі, волейболі, настільному тенісі, шахах і шашках.

На відкритті змагань учасників привітали в.о. голови Закарпатської облдержадміністрації Ярослав Галас, начальник відділу спортивно-технічних та прикладних видів спорту Міністерства молоді та спорту України Олег Карась, заступник голови фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Володимир Тібабішев, начальник управління молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації Віталій Ерфан, голови профспілок працівників державних установ деяких областей, у тому числі й Донецької. Було зачитане вітання від Національного агентства України з питань державної служби.

У перший день волейбольна команда Донеччини виграла у збірної Чернівецької області та за підсумками напруженої гри «очко в очко» поступилась збірній Запорізької області. У підгрупі з футзалу представники нашого регіону програли колективу з Івано-Франківщини – 1:3. У настільному тенісі начальник організаційного відділу апарату Великоновосілківської райдержадміністрації Олена Гімішлі виграла 4 партії з п’яти та вийшла до 1/8 фіналу.

Змагання Всеукраїнської спартакіади триватимуть до 28 вересня.

 
26.09.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах