Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юнацький шосейний велосезон спортсмени Донеччини завершили 10 нагородами

13-16 вересня в місті Кропивницький відбувся чемпіонат України з велоспорту на шосе в парній гонці серед юнаків, дівчат, молодших юнаків, молодших дівчат, який завершив сезон 2018 року в цій віковій категорії.

У змаганнях взяли участь 175 спортсменів, серед яких Донецьку область представили 9 велосипедистів – вихованці обласної спеціалізованої ДЮСШ олімпійського резерву з велоспорту, Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки, комплексної ДЮСШ «Атлетик» міста Маріуполь.

Усього наші спортсмени здобули 10 нагород: 3 золоті, 2 срібні та 5 бронзових.

У парній гонці на 10 км серед дівчат на першу сходинку піднялась Діана Малінова (КДЮСШ «Атлетик» м. Маріуполь, тренери Роман Іванов, Ірина Сивакова), час якої 15 хв. 59 сек., а другими з результатом 16 хв. 14 сек. фінішували Алла Марущук та Наталка Нечитайло (обидві ОСДЮСШОР м.Лиман – ДВУОР, тренер Валерій Красов).

За підсумками парної гонки на 15 км серед старших юнаків бронзовими призерами з часом 22 хв. 13 сек. стали  Дмитро Полупан (ОСДЮСШОР м.Лиман,тренери Петро Шарапов, Валерій Красов) та Максим Телегін (ДВУОР м.Бахмут, тренери Олександр Геращенко, Валерій Красов). Перемогла тут пара з Миколаївської області (22 хв. 00 сек.), другими були представники Київської області (22 хв. 03 сек.).

Також «бронзу» у парній гонці на 10 км серед молодших юнаків з часом 15 хв. 50 сек.  вибороли Олексій Никипілов (ОСДЮСШОР - ДВУОР, тренери  Олександр Геращенко, Валерій Красов) та Іван Андрєєв (ОСДЮСШОР, тренер Валерій Красов). Наші велосипедисти поступились спортсменам Харківської області, результат яких 15 хв. 47 сек., та переможцям з Дніпропетровщини.

У другий день змагань індивідуальну  групову гонку на 55 км серед молодших юнаків  Олексій Никипілов завершив на четвертому місці, Іван Андрєєв – на шостому.

Серед дівчат у груповій гонці на 35 км переможницею з великою перевагою стала Алла Марущук, «срібло» здобула Діана Малінова, а Наталка Нечитайло фінішувала сьомою.

У останній день змагань у гонці-критеріумі Алла Марущук піднялась на першу сходинку п’єдесталу, Наталка Нечитайло – на третю. У цій же дисципліні бронзовими призерами стали Максим Телегін (серед юнаків) та Олексій Никипілов (серед молодших юнаків).

 
26.09.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах