Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Святогірську змагались фахівці сфери фізичної культури та спорту, сім’ї та молоді Донецької області

19 вересня проведенням обласної спартакіади завершилась низка заходів за участю працівників сфери фізичної культури та спорту, сім’ї та молоді Донеччини в місті Святогірськ.

Нагадаємо, днем раніше тут пройшли виїзне засідання колегії департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації та семінар-нарада з керівниками органів управління фізичною культурою та спортом, сім’ї та молоді виконкомів міських рад та райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій, об’єднаних територіальних громад.

Ранок розпочався з руханки та пробігу, які стала гарною розминкою м’язів перед змаганнями.

У програму обласної спартакіади, що вже стала традиційною, цього року увійшли такі види спорту: бадмінтон, більярд, волейбол, дартс, теніс настільний, шашки, шахи. Зазначимо, що протягом всіх змагань, попри доброзичливу і теплу атмосферу, точилася справжня спортивна боротьба, за підсумками якої кращі отримали нагороди – медалі і грамоти (а команди у волейболі та бадмінтоні – ще й кубки).

У настільному тенісі серед жінок першою стала Тетяна Серорез, другою – Вікторія Локтіонова, третьою – Ірина Тишакова. Серед чоловіків перше місце присудили Роману Дегтярьову та Олександру Гончарову, друге – Костянтину Шевченку, третє – Володимиру Онофрійчуку.

 
 
 

У змаганнях з шахів першу сходинку посіла Олена Фень, другу – Тетяна Серорез, третю – Ірина Тишакова. У більярді нагороди за перші місця вручили Роману Дегтярьову та Ігорю Нестеренку, за третє місце – Юрію Оніщенку.

Серед любителів шашок «бронзу» (серед жінок і серед чоловіків) отримали Олена Уварова та Вадим Кашеваров, «срібло» – Тетяна Кухтик та Юрій Баулін, «золото» – Олена Фень та Олександр Соколов. Також кращих визначили в грі «шашки Чапаєва», де місця з першого по третє посіли Юлія Тернова, Світлана Тверскова та Тетяна Полєвода.

 
 
 
 
 

Найвлучнішими в дартс серед чоловіків були Сергій Худолій (107 очок), Едуард Гаврильченко (137 очок) та Володимир Клюшник (140 очок), серед жінок – Аліна Сорокіна (89 очок), Ганна Височина (179 очок) та Наталя Суханова (191 очко).

 

 

У командних змаганнях з бадмінтону третіми стали Вікторія Локтіонова та Ганна Височина, другими – Марина Попова та Олена Богданович, першими – Світлана Тверскова та Юлія Тернова.

 
 
 
 

Нарешті, у волейболі нагороди за друге місце отримала команда «Північ» (Микита Назаренко, Олексій Мухін, Дмитро Архіпов, Вячеслав Васильченко, Олена Кордюкова, Іван Костянецький), а перемогу здобув колектив «Південь» (Олег Айко, Олексій Казанцев, Володимир Тесленко, Марина Попова, Анастасія Юдова, Вадим Кашеваров).

 
 
 
 

Більше світлин з заходу – на нашій сторінці в соціальній мережі Facebook: www.facebook.com/donsportmolod (альбом – за посиланням).

 
23.09.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах