Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх. Спортивне свято для школярів, змагання з кросфіту серед ліцеїстів, День здоров’я в училищі

За минулий тиждень (10-16 вересня) мережею центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проведено низку спортивно-масових заходів.

Спортивне свято у Маріуполі до Дня визволення міста

11 вересня на території ЗОШ №4 Маріуполя відбулось спортивне свято, присвячене Дню визволення міста.

Захід проведено за ініціативи комітету самоорганізації населення «Центральний-1», за підтримки депутата Маріупольської міської ради Лариси Мамаєвої.

На святі був присутній почесний гість - народний депутат України Сергій Матвієнков.

Яскраві та динамічні концертні номери від творчих колективів міста і спортивні конкурси порадували гостей свята. Співробітники міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провели різноманітні спортивні змагання.

Діти активно відпочили після уроків і взяли участь у спортивних конкурсах, естафетах, перетягуванні канату.

Усі діти отримали солодкі призи, а переможці змагань - ексклюзивні блокноти від управління молоді та спорту Маріупольскої міської ради.

Кросфіт у Маріуполі, присвячений Дню фізичної культури і спорту

13 вересня в Маріупольському професійному ліцеї автотранспорту пройшли змагання з кросфіту.

Захід присвячено Дню фізичної культури і спорту. Для проведения змагань запрошено спеціалістів міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Чотири команди виконали комплекс вправ, в яких продемонстрували свою силу, спритність і витривалість. Післе виявлення переможців всім учасникам вручено подарунки, а також сувенірну продукцію від управління молоді та спорту Маріупольскої міської ради.

Також молоді розповіли про нові можливості для реалізації своїх сміливих ідей по розвитку спорту, туризму і культури в Маріуполі.

День здоров’я в Краматорську

14 вересня в Державному навчальному закладі «Краматорське вище професійне торгово-кулінарне училище» відбулось спортивне свято День здоров’я. Проведення цього заходу вже стало доброю традицією. Свята з нетерпінням чекають як учні училища, так і весь педагогічний колектив.

Директор училища Олександр Бондаренко та директор міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олександр Мілентєєв привітали учнів зі святом сили, краси, гармонії та здоров’я і побажали кожному учаснику йти до своєї перемоги, як сьогодні, так і в подальшому, в дорослому житті. 

Учні активно брали участь у вправах з гирьою, комбінованій естафеті, стрибках у довжину з місця, перетягуванні канату, міні-футболі, згинанні рук в упорі від підлоги, кільцекиді, дартсу тощо.

Полюбляють учні також конкурс наметових містечок, в якому обов’язковою вимогою є представлення спортивного девізу та пісні. Кожна навчальна група прикрасила свою територію прапорцями, різнокольоровими кульками та плакатами. 

Наприкінці свята всіх учасників Дня здоров’я чекали солодкі подарунки та частування кулішем, який приготували на багатті майбутні, але вже талановиті кухарі.

 
23.09.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах