Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Сумоїсти Донеччини поповнили скарбничку області новими перемогами

13-16 вересня у с. Генічеська Гірка (Херсонська область), на базі дитячого табору «Орлятко», відбувся чемпіонат України з сумо серед юнаків та дівчат U-12, U-14, U-16. У змаганнях взяли участь понад 400 сумоїстів з 15 областей нашої країни. 
 
Донецьку області на чемпіонаті представили спортсмени з міст Бахмут і Мирноград, а також судді міжнародної категорії Ольга Митник та Юлія Кадиграбова.
 
У категорії до 55 кг серед дічат віком до 16 років золоту нагороду виборола Тетяна Смирнова (тренер Володимир Ткаченко).
 
Єлизавета Моренко стала дворазовою срібною призеркою чемпіонату в абсолютній ваговій категорії (до 16 років) і в категорії +65 кг. Богдан Коваленко став третім серед юнаків до 12 років в категорії +65 кг. Обидва спортсмени – вихованці заслуженого тренера України з сумо Олега Реви.
 
Третю ступень п’єдесталу серед юнаків до 14 років посів Іван Малапура (категорія 70 кг), вихованець Давида Осипяна.
 
Варто зазначити, що команда дівчат до 16 років, до складу якої увійшли Єлизавета Моренко, Тетяна Смирнова і Руслана Кононенко, виборола почесне третє місце.
 
За підсумками змагань Єлизавета Моренко і Тетяна Смирнова здобули ліцензії на участь у чемпіонаті Європи, який пройде 28 жовтня цього року в м. Раквере (Естонія). 
 
 
 
20.09.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах