Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відділення обласної спортивної школи олімпійського резерву з видів боротьби відкрили в Прохорівці

11 вересня довгоочікуване свято пройшло в селі Прохорівка Волноваського району, яке знаходиться на лінії розмежування – проведення Операції Об’єднаних сил у Донецькій області.

За ініціативи Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з видів боротьби та суттєвої підтримки голови сільської ради Ії Колле, батьківського комітету, відбулось урочисте відкриття спортивного відділення з боротьби вільної. Спільними зусиллями було обладнано виділене сільською радою нежитлове приміщення, за рахунок обласного бюджету придбали борцівський килим, манекен, найближчим часом планується закупівля тренажерів.

Причетні до облаштування спортивного залу радо привітали на відкритті дітей, а тепер і учнів-спортсменів обласної СДЮСШОР з видів боротьби, побажали їм наполегливо займатися під керівництвом тренера-викладача Павла Котесова та досягати перемог як на обласному, так і на всеукраїнському рівнях.

Колектив КПНЗ «Обласна СДЮСШОР з видів боротьби» вдячний за допомогу Прохорівській сільській раді Волноваського району, що є прикладом того, як органом місцевого самоврядування успішно реалізовується державна політика у сфері фізичної культури і спорту.

 

 
17.09.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах