Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх. День здоров’я, спортивні змагання для учнів і студентів

За минулий  тиждень (3-9 вересня) мережею центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено спортивно-масові заходи.

День фізичної культури та спорту в Костянтинівці

7-8 вересня в Констянтинівці проведено спортивно-масові та фізкультурно-оздоровчі заходи з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

На спортивному майданчику Костянтинівського професійного будівельного ліцею 39 відбувся «День здоров’я» серед студентів. До програми цього дня входили дегка та важка атлетика, стрибки на скакалці, фрістайл з волейбольним та футбольним м’ячем, віджимання на брусах та від лави, підтягування на перекладині.

7-го вересня площа біля Палацу культури та дозвілля тимчасово перетворилася на спортивний майданчик. Творчий колектив Палацу культури спільно з відділом фізичної культури і спорту Костянтинівської міської ради, центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провели яскраве спортивне свято для учнівської та студентської молоді міста.

На святі були присутні провідні спортсмени міста, керівники спортивних організацій, представники міськвиконкому. Свято розпочалось з привітання заступника міського голови Віктора Василенка до Дня фізичної культури та спорту,  підняття олімпійського прапора, нагородження спортсменів та тренерів.

Присутні на святі отримали задоволення від виступів наших титулованих зірочок учасників спортивного клубу традиційного карате-до «Хедоді», вихованців спортивного клубу «Чемпіон» та переможців обласних змагань з черлідінгу, команди Костянтинівського медичного коледжу «Єдине коло». Фіналом свята стала яскрава та весела загальноміська флешмоб-зарядка для всіх присутніх.

8 вересня відділом з фізичної культури і спорту та центром «Спорт для всіх» протягом дня в місті проводились змагання зі стрітболу, волейболу та міні-футболу на спортивних майданчиках міста. Призерів і переможців нагороджено грамотами та медалями.

Спортивні заходи до Дня міста і Дня фізичної культури і спорту в Дружківці

8 і 9 вересня в Дружківці проведено низку спортивно-масових заходів, які присвячено Дню міста і Дню фізичної культури і спорту.

Щороку в другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури і спорту,  який традиційно вважається святом спортсменів, ветеранів спорту та людей, які зробили спортивно-викладацьку діяльність своєю професією.

8 вересня у Дружківці на спортивному майдачику гімназії «Інтелект» до Дня міста та Дня фізичної культури і спорту було проведено тренувально- показові ігри з баскетболу серед вихованців Дитячо-юнацької спортивної школи Дружківської міської ради. У цьому заході взяли участь і ветерани баскетболу під керівництвом Юрія Ісаєва, які  демонстрували та передавали свою майстерність у  товариському поєдинку з підопічними Леоніда Морозова.  

Цього ж дня на спортивному майданчику Дружківського житлово-комунального коледжу ДонНАБА відбулись змагання з паркового волейболу серед мешканців міста.

У другій половині дня на площі Молодіжній  для всіх охочих проведено майстер-клас з кросмінтону, після якого свою майстерність та вміння показали вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи ХК «Донбас» та Дитячо-юнацької спортивної школи Дружківської міської ради.

9 вересня спортивні заходи продовжились біля річки Казенний Торець.  В  рамках святкування Дня фізичної культури і спорту пройшла першість міста  з водного туризму, в якій  взяли участь  команди з міст Дружківка та Краматорськ.

Переможців і призерів спортивних заходів нагороджено грамотами, кубками і медалями від відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради та міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

 
15.09.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах