Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивні заходи з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту в Покровському районі

8-9 вересня в Покровському районі проведено низку спортивних заходів з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту.
 
8 вересня на ділянці дороги с. Гришине - м. Родинське пройшли змагання  відкритої першості Покровського району з велошосе, організованої Покровською райдержадміністрацією за ініціативи та підтримки громадської організації «Велоклуб «ТЕМП» та Покровської районної організації Донецької області Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Агропромислового комплексу України. 
 
У змаганнях взяли участь команди з Миролюбівської та Лисівської сільських рад, ветерани велоспорту з Гродівської селищної та Лисівської сільської рад та мешканці міст Мирноград, Покровськ, Добропілля, Селидове, Білицьке.
 
9 вересня проведено Кубок Покровського району з міні-футболу. У змаганнях на спортивному майданчику зі штучним покриттям Удачненської ЗОШ І-ІІІ ст.(смт. Удачне) взяли участь колективи фізичної культури Сергіївської, Гришинської сільських та Удачненської селищної рад, а на спортивному майданчику зі штучним покриттям Новоекономічної ЗОШ І-ІІІ ст. (смт. Новоекономічне) змагались колективи Новоолександрівської, Миколаївської сільських та Новоекономічної селищної рад.  
 
Перемогли команди Гришинської сільської та Новоекономічненської селищної рад, другі місця посіли команди Сергіївської та Миколаївської сільських рад, треті місця – команди Удачненської селищної та Новоолександрівської сільської рад. 
 
Переможців нагороджено кубками, медалями та грамотами.
 
 
 
 
 
13.09.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах