Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Святкові спортивні заходи у Великоновосілківському районі, присвячені Дню фізичної культури і спорту

8 вересня у смт. Велика Новосілка, на стадіоні «Колос», відбулися районні спортивні заходи, присвячені Дню фізичної культури і спорту.
 
Захід організовано за календарним планом спортивно-масових заходів у Великоновосілківському районі на 2018 рік з метою пропаганди здорового способу життя і залучення молоді району до регулярних занять фізичною культурою та спортом. 
 
Урочистості розпочались виступом творчого колективу РКОК «Нива» з флешмобом «Ми за мир!», який передував змаганням з  міні-футболу, біговій естафеті, жонглюванню м’ячем. Участь у змаганнях взяли понад 60 учасників з шести команд: дві команди Великоновосілківської РК ДЮСШ «Старт», команда Шевченківської сільської ради «Юність», команда «Прометей» (смт. Велика Новосілка), збірні команди с. Багатир та с. Красна Поляна.
 
У міні-футболі перемогла командм «Прометей», друге місце посіла команда Великоновосілківської РК ДЮСШ «Старт», третє місце - збірна команда с. Багатир.
 
У бігу найспритнішими стали спортсмени «Прометею», друге місце посіла збірна команда с. Красна Поляна, третє місце збірна команда с. Багатир.
 
У жонглюванні м’ячем перемогли спортсмени Великоновосілківської РК ДЮСШ «Старт», друге місце посіла збірна команда с. Красна Поляна, третє місце - команда Шевченківської сільської ради «Юність».
 
Також на великому полі відбулися товариські матчі з футболу між командами ветеранів спорту, в яких взяло участь понад 40 чоловік.
 
 
Переможців та учасників нагороджено грамотами та заохочувальними призами. З нагоди святкування Дня фізичної культури та спорту і вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики в сфері фізичної культури та спорту, активну громадську позицію, професіоналізм, відданість справі грамотами департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації нагороджено Олексія Максименка, учителя фізичної культури Костянтинопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Віктора Панькова – учителя фізичної культури Великоновосільківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, Віктора Тарасьєва – голову Великоновосілківської РГО ВФСТ «Колос»,  Володимир Шапаренка – директора Великоновосілківської РК ДЮСШ «Старт».
 
Спільними грамотами відділу молоді та спорту УОМС райдержадміністрації, РГО ВФСТ «Колос» та РК ДЮСШ «Старт» нагороджено тренерів РК ДЮСШ «Старт» Володимира Бондаренка, Сергія Гусєва, Олександра Косарєва, Олену Тріщову, Сергія Хоменка, Андрія Чекубашева, Федора Черабая, Дмитра Шемякова.
 
Грамоти управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації отримали Віталій Арабаджі – учитель фізичної культури Старомлинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, Володимир Арих – учитель фізичної культури Великоновосільківської гімназії з ЗОШ І ступеня, Павло Бойко – учитель фізичної культури Великоновосільківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.
 
За активну участь в спортивному житті району, високі спортивні досягнення, самовідданість, цілеспрямованість й прагнення до перемоги та особистий внесок в підвищення авторитету Великоновосілківського району грамотою управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації нагороджено вихованців РК ДЮСШ «Старт» Кирила Іванова, Анну Косарєву,  Миколу Шевченка. Також Анна Косарєва отримала посвідчення про присвоєння першого дорослого спортивного розряду з дзюдо. Завдяки підтримці ТОВ «Южне» юні спортсмени отримали цінні подарунки.
 
 
13.09.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах