Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Повний комплект нагород велосипедисти Донеччини здобули на чемпіонаті України в Тернополі

Упродовж 7-9 вересня в місті Тернопіль тривав відкритий чемпіонат України з велосипедного спорту на шосе в індивідуальній гонці на час, груповій гонці та гонці критеріум серед юнаків, дівчат, молодших юнаків та молодших дівчат.

Донецьку область на змаганнях представили 14 спортсменів – вихованці обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з велосипедного спорту (Лиман), Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки, комплексної ДЮСШ «Атлетик» міста Маріуполь.

Перемогу в груповій гонці на 50 км серед молодших юнаків здобув Олексій Никипілов (ОСДЮСШОР – ДВУОР, тренери Валерій Красов, Олександр Геращенко, Олександр Ярмак).

Володаркою «срібла» у індивідуальній гонці на час 10 км серед дівчат стала вихованка КДЮСШ «Атлетик» Діана Малінова з Маріуполя (тренери Роман Іванов, Ірина Сівакова).

Бронзову медаль за підсумками гонки критеріум серед дівчат отримала Алла Марущук, яка почала виступати за Донецьку область з 2018 року (ОСДЮСШОР, тренер Валерій Красов).

Зазначимо, що всього в змаганнях взяли участь близько 160 спортсменів – 28 команд із 16 областей України та велосипедисти з Бреста (Білорусь).

 
13.09.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах