Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивні заходи до Дня міста і Дня фізичної культури і спорту в Дружківці

8 і 9 вересня в Дружківці проведено низку спортивно-масових заходів, які присвячено Дню міста і Дню фізичної культури і спорту.
 
Щороку в другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури і спорту,  який традиційно вважається святом спортсменів, ветеранів спорту та людей, які зробили спортивно-викладацьку діяльність своєю професією. 
 
8 вересня у Дружківці на спортивному майдачику гімназії «Інтелект» до Дня міста та Дня фізичної культури і спорту було проведено тренувально- показові ігри з баскетболу серед вихованців Дитячо-юнацької спортивної школи Дружківської міської ради. У цьому заході взяли участь і ветерани баскетболу під керівництвом Юрія Ісаєва, які  демонстрували та передавали свою майстерність у  товариському поєдинку з підопічними Леоніда Морозова.  
 
Цього ж дня на спортивному майданчику Дружківського житлово-комунального коледжу ДонНАБА відбулись змагання з паркового волейболу серед мешканців міста.
 
У другій половині дня на площі Молодіжній  для всіх охочих проведено майстер-клас з кросмінтону, після якого свою майстерність та вміння показали вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи ХК «Донбас» та Дитячо-юнацької спортивної школи Дружківської міської ради.
 
9 вересня спортивні заходи продовжились біля річки Казенний Торець.  В  рамках святкування Дня фізичної культури і спорту пройшла першість міста  з водного туризму, в якій  взяли участь  команди з міст Дружківка та Краматорськ. 
 
Переможців і призерів спортивних заходів нагороджено грамотами, кубками і медалями від відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради та міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
 
 
 
13.09.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах