Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Подарунок Нікольському району до Дня фізичної культури і спорту

7 вересня в Нікольському районі відбулось урочисте врученння Спортивному клубу «Райцентр» сертифікату на 70 тисяч грн. для покращення матеріально-спортивної бази районного стадіону «Колос». Це найкращий подарунок мешканцям району до Дня фізичної культури і спорту.
 
З кожним роком збільшується кількість населення району, які обирають здоровий образ життя. Улюбленим видом спорту для дітей, підлітків та молоді є футбол. Головною метою для розвитку цього виду спорту безумовно є покращення матеріальн-спортивної бази. 
 
Протягом років експлуатації значно погіршилось футбольне поле районного стадіону «Колос». Нажаль, у районному бюджеті недостатньо коштів для виконання робіт для поточного ремонту. Тому в серпні поточного року громадська організація Спортивний клуб «Райцентр», Федерація футболу і відділ у справах сім’ї, молоді та спорту ухвалили рішення взяти участь у конкурсі міні-грантів «Моє село - зробимо кращим разом!», який проводила компанія Harveast. Напередодні Дня фізичної культури і спорту відбулось урочисте врученння Спортивному клубу «Райцентр» сертифікату на 70 тисяч грн. для покращення матеріально-спортивної бази районного стадіону «Колос».
 
 
13.09.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах