Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


День фізичної культури і спорту в Селидовому, Українську і Гірнику

8 вересня в Селидовому, Українську і Гірнику нагородами і різноманітними спортивними заходами відзначили День фізичної культури і спорту.

Свято здорового способу життя, а якщо офіційно, то День фізичної культури і спорту, в Україні відзначається з 1994 року. Він святкується в другу суботу вересня, цього року 8 вересня. Для населених пунктів Селидівської міської ради це свято має чимале значення, адже здоровому способу життя, розвитку спорту і спортивної інфраструктури в місті приділяється чимала увага.

У святковий день спортивна спільнота міста, спортсмени-аматори і просто небайдужі до розвитку спорту зібралися на футбольному майданчику зі штучним покриттям Селидівської ДЮСШ на урочистості.

З вітальним словом до спільноти звернулась заступник Селидівського міського голови Яна Передрій. Вона вручила почесні грамоти міської ради та департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації - за вагомий особистий внесок в розвиток фізичної культури та спорту в місті - директора ДЮСШ м. Селидове Юрія Гуменюка, тренерів Олександра Шостака, Івана Непочатова, Ларису Капітонову, Михайла Суслова, Павла Губка.

Також грамоти Селидівської міської ради та департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації отримали керівники та тренери спортивних закладів міста: директор СМЦФЗН «Спорт для всіх» м. Селидове Ольга Базунова, директор стадіону «Авангард» м. Гірник Ірина Гринякіна, директор стадіону «Україна» м. Українськ  Сергій Новіков, тренер-викладач з баскетболу стадіону «Авангард» м. Гірник Олена Бесараб, тренер-викладач СМЦФЗН «Спорт для всіх» зі спортивної аеробіки Тетяна Кучерук, тренер-викладач СМЦФЗН «Спорт для всіх»  з кікбоксінгу Валентин Казаков.

Усі нагороджені отримали також премію від Селидівського міського голови Віктора Ремізова. Багато теплих слів на адресу своїх колег сказав начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Сергій Горбунов. А також подякував місцевій владі за підтримку розвитку спорту в місті.


Після офіційної частини вихованці спортивних секцій боксу, косікі карате, вільної боротьби, спортивної аеробіки продемонстрували свої вміння, а в юнацькому турнірі з міні-футболу взяли участь 42 спортсмени (6 команд по 7 гравців).

У підсумку перемогла команда «Дружба», кращим гравцем команди визнано Євгена Трифонова. Друге місце посіла команда «Спорт» (кращий гравець Валерій Власенко), третє місце - «Зірка» (Даніїл Хаак). Інші місця розподілилися так: четверте - «Олімп» (Даніїл Капашинов), п’яте - «Лідер» (Андрій Аніщенко), шосте - «Успіх» (Олександр Москаль).

В містах Українськ і Гірник також пройшла низка заходів в рамках святкування Дня фізичної культури і спорту.

В Українську пройшла першість міста серед дворових команд з футболу, в якій взяли участь 25 дітей, а у Гірнику – благодійний забіг на підтримку терцентру для людей похилого віку, а також регіональні змагання з волейболу, в яких взяли участь шість команд з міст Гірник, Новогродівка, Покровськ, Селидове і команда Краматорського прикордонного загону.

Учасників змагань привітав Гірницький міський голова Сергій Коваленко. Переможцем стала команда Покровська, друге місце посіла команда Гірник-1, третє місце - команда Новогродівки. 

 
12.09.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах