Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивне свято в Слов’янському районі до Дня фізичної культури і спорту

7 вересня в Слов’янському районі, на базі КЗ «Билбасівська опорна  ЗЗСО  І-ІІІ ступенів» та Філії Билбасівської ЗЗСО І-ІІІ ст., відбулось спортивне свято до Дня фізичної культури і спорту, який традиційно припадає на другу суботу вересня.
  
На початку свята з привітальним словом до присутніх звернувся начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Слов’янської райдержадміністрації Іван Костянецький, який привітав усіх зі святом людської величі та краси - Днем фізичної культури і спорту, та побажав невичерпної енергії, нових звершень та перемог!
 
За сумлінну працю та з нагоди свята почесними  грамотами і подяками департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації нагороджено кращих вчителів фізичної культури Слов’янського району.
 
Програму спортивного свята склали легкоатлетична естафета, змагання з волейболу та міні-футболу. 
 
Участь у спортивному заході взяли учні 14-ти шкіл:  Андріївської, Билбасівської І-ІІІ ст., Билбасівської І-ІІ ст., Долинської, Дмитрівської, Маяківської, Олександрівської, Привільської, Прилеснянської, Райгородоцької, Хрестищенської, Черкаської І-ІІІ ст. №1, Черкаської І-ІІ ст. №2, Красноармійська НВК.
 
 
 
Призові місця на змаганнях розподілилися наступним чином.
Легкоатлетична естафета серед ЗОШ І-ІІ ступенів: І місце – Черкаська ЗОШ І-ІІ ст. №2, ІІ місце – Філія Билбасівської ЗЗСО І-ІІІ ст., ІІІ місце – Красноармійська НВК.
Легкоатлетична естафета серед ЗОШ І-ІІІ ступенів: І місце поділили між собою Райгородоцька та Хрестищенська ЗОШ І-ІІІ ст. (з рівною кількістю балів), ІІ місце – Долинська ЗОШ І-ІІІ ст.
Змагання з волейболу серед учнів ЗОШ І-ІІ ст.: І місце – Філія Билбасівської ЗЗСО І-ІІІ ст., ІІ місце – Красноармійська НВК, ІІІ місце – Черкаська ЗОШ І-ІІ ст. №2.
Змагання з волейболу серед учнів ЗОШ І-ІІІ ст.: І місце – Привільська ЗОШ І-ІІІ ст., ІІ місце – Маяківська ЗОШ І-ІІІ ст., ІІІ місце – Райгородоцька ЗОШ І-ІІІ ст.
Змагання з міні-футболу серед учнів ЗОШ І-ІІ ст.: І місце – Філія Билбасівської ЗЗСО І-ІІІ ст., ІІ місце – Черкаська ЗОШ І-ІІ ст. №2, ІІІ місце – Красноармійська НВК.
Змагання з міні-футболу серед учнів ЗОШ І-ІІІ ст.: І місце – Черкаська ЗОШ І-ІІІ ст. №1, ІІ місце – Андріївська ЗОШ І-ІІІ ст., ІІІ місце – Долинська ЗОШ І-ІІІ ст.
Усіх переможців нагороджено пам’ятними грамотами, медалями та кубками.
 
 
11.09.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах