Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Святковий круглий стіл в Бахмутському районі до Дня фізичної культури та спорту

7 вересня в малій залі Бахмутської райдержадміністрації відбулось засідання круглого столу. Під головуванням в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної розглянуто актуальні питання щодо розвитку в районі фізичної культури та спорту, а також нагороджено кращих спортсменів, тренерів і фахівців Бахмутського району.

На початку засідання Тетяна Єрохіна привітала присутніх керівників спортивних установ району, тренерів, вчителів-фізкультурників з Днем фізичної культури та спорту. І відзначила, що спортсмени, тренери та викладачі – це еліта, яка робить великий внесок в розвиток нашого суспільства, своїми досягненнями прославляє Бахмутський район на спортивних змаганнях різного рівня. 
«Ми будемо і надалі виконувати завдання президента країни і робити все можливе, для розвитку фізкультурно-спортивного руху та спорту вищих досягнень», - зазначила в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації.

Начальник сектору у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Тишакова доповіла присутнім про стан розвитку фізичної культури та спорту в Бахмутському районі, поділилась планами на наступний рік. Присутні на засіданні круглого столу порушували проблемні питання, які виникають в їхній роботи, вносили свої пропозиції та зауваження. Але всі  єдині в думці, що спорт має бути в житті кожної людини і що особливо важливо залучати дітей до фізичної культури.

«Жодні проблеми не повинні нас зупиняти, - зазначила в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна. - В кожному населеному пункті районі повинні бути дитячі майданчики і відремонтовані спортивні зали».

Тетяна Єрохіна відзначила, що бюджетні запити, які подаватимуть керівники спортивних установ, будуть включені в Програму соціально-економічного розвитку району на наступний рік. За підтримки депутатського корпусу районної ради проблеми буде вирішено.

На завершення заходу відбулось нагородження кращих працівників – вчителів фізичної культури шкіл, тренерів-викладачів Комплесної дитячо-юнацької спортивної школи Бахмутського району, інструкторів з фізичної культури спортивних комплексів, заслужених майстрів спорту України та громадських активістів, які підтримують розвиток дитячого футболу.

 
11.09.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах