Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо з Днем фізичної культури і спорту!

Шановні колеги!

Прийміть щиросердечні вітання з Днем фізичної культури і спорту!

Регулярні заняття руховою активністю дарують відчуття молодості, повноти життя, загартовують характер, об’єднують усіх нас у єдину спортивну родину. У непрості часи, які переживає сьогодні Україна, спорт також виступає безцінним джерелом чудового настрою й оптимізму.

Наші серця сповнюються гордістю за спортивні таланти і волю до перемоги спортсменів-земляків, які під жовто-блакитним прапором та звуки державного гімну піднімаються на п’єдестали міжнародних змагань. Хотілося, щоб приклад вітчизняних спортивних зірок був поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для дітей, які роблять перші кроки в секціях.

Упевнений, що доклавши спільних зусиль на благо розвитку спортивної сфери, ми будемо і надалі радіти успіхам українських атлетів, імена яких знатимуть далеко за межами нашої Вітчизни.

З нагоди свята бажаю всім міцного здоров’я, натхнення і наснаги в реалізації всіх творчих задумів, нових життєвих перемог! Нехай у ваших оселях завжди панують мир, тепло, затишок та взаємопідтримка!

 

З повагою,

директор департаменту сімї, молоді та спорту
Донецької облдержадміністрації

Володимир Мицик

 
08.09.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах