Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Інваспорт. Відкриті комплексні змагання на візках у Бахмуті

5 вересня у Бахмуті, на стадіоні «Металург», з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту відбулися традиційні Відкриті комплексні змагання на візках серед людей з обмеженими фізичними можливостями. Програму змагань склали три види: фігурна їзда, перегони на дистанціях 100 м та 400 м.

У спортивному заході взяли участь чотири жінки і вісім чоловіків. Серед жінок перемогла Тетяна Бобровська, друге місце посіла Наталія Зубар, третє місце - Сніжана Кернична. Серед чоловіків переміг Артур Радковський, друге місце посів Сергій Єрмак, третє місце - Володимир Керничний.

Усіх переможців і призерів нагороджено  грамотами, медалями, кубками, вагомими грошовими преміями, квітами і шампанським. Жоден учасник не залишився без приємного подарунку.

За вагому підтримку змагань організатори висловили щиру подяку управлінню з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, а також Олексію Реві Вікторії Мальованій, Валерію Слєсарєву, Роману Сотникову, Вікторії Лещинер, Віталію Кравченку, Світлані Кіщенко. 

 
07.09.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах