Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Бахмуті відзначено кращих спортсменів міста і працівників фізичної культури і спорту

4 вересня у Бахмуті, в міському Центрі культури та дозвілля ім. Є.Мартинова, відбувся урочистий захід з нагоди Дня фізичної культури і спорту. 

У Бахмуті стало традицією щорічно, до Дня фізичної культури і спорту підбивати підсумки і нагороджувати за особистий внесок в розвиток сфери фізичної культури і спорту міста Бахмут і Донецької області кращих тренерів, спортсменів, вчителів та викладачів фізичної культури загальноосвітніх шкіл та навчальних закладів, а також кращі колективи фізичної культури міста.

На початку свята Бахмутський міський голова Олексій Рева звернувся до присутніх і зазначив, що все більше жителів громади, серед яких чимало як молоді, так і людей похилого віку, долучаються до занять фізичною культурою: «Упевнений, що спорт буде їхнім надійним союзником, а найголовнішим рекордом стане здоров’я».

Директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької обласної державної адміністрації Володимир Мицик нагородив подяками Департаменту переможців європейських та світових змагань.

Міський голова Олексій Рева привітав ветеранів спорту та спортсменів, які стали переможцями у олімпійських та паралімпійських видах спорту, грамотами управління з питань фізичної культури і спорту Бахмутської міської ради «За внесок в розвиток фізичної культури і спорту» і грошовими преміями.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради Віктор Лис нагородив подяками управління з питань  фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради  номінантів у категоріях «Кращий колектив фізкультури, вчитель та викладач 2017-2018 навчального року».

Концерт творчих колективів міста подарував присутнім святковий настрій. 

 
07.09.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах