Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Пауерліфтери Донеччини стартують на чемпіонаті світу в Південно-Африканській республіці

З 3 по 8 вересня місто Потчефструм (Південно-Африканська республіка) приймає чемпіонат світу з пауерліфтингу 2018 року серед юніорів та юнаків.

Від Донецької області в складі збірної України поїхали 6 спортсменів.

На змаганнях серед дівчат виступатиме єдина представниця жіночої статі з нашого регіону – Руслана Краснова з Маріуполя, вихованка тренера Степана Ніколюкіна. Змагання у ваговій категорії до 72 кг розпочнуться 6 вересня об 11:00 за київським часом.

Серед 6 членів юніорської команди України Донеччину представляють 5 спортсменів.

Першим з них випробовує поміст Владислав Чорний з Мангушського району, який тренується в ДЮСШ «Колос» під керівництвом заслуженого тренера України Івана Збандута. Його виступ у ваговій категорії до 74 кг – 5 вересня, початок о 10:00.

5 вересня о 18:00 стартують змагання у ваговій категорії до 83 кг, де боротьбу за нагороди поведе Костянтин Мусієнко з Дружківки, вихованець тренера Сергія Федоренка.

7 вересня о 16:00 змагатимуться юніори у ваговій категорії до 105 кг, де Донецьку область та Україну представлять два титулованих пауерліфтери: Олександр Рубець з Маріуполя (тренується в СК «Айрон» під керівництвом заслуженого тренера України Івана Збандута) та Данило Ковальов з Краматорська (тренується в СК «КПД» під керівництвом Олексія Бичкова).

8 вересня об 11:00 на поміст у ваговій категорії понад 120 кг вийде Андрій Шевченко з Краматорська, вихованець СК «КПД» та обласної ДЮСШ для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків. Підготувала спортсмена тренерська бригада Олексій та Альона Бичкови.

Слідкувати за виступами наших пауерліфтерів та вболівати за земляків можна онлайн за посиланням: http://goodlift.info/live1/onlineside.html.

 
05.09.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах